Flemmings afsluttende tale i retssag om Jovans retsprotokol

Her kan du høre Flemming Blichers afsluttende bemærkninger i den sag, hvor han i Østre Landsret bliver idømt 7 dages betinget fængsel for, at have medvirket til, at Jovan Tasevski kiggede, og rettede, i Københavns Byrets retsprotokol.

Jovan Tasevski, der af retten anses for den der har begået overtrædelsen, bliver ikke straffet i sagen. Derimod må Flemming Blicher for første gang i sit liv leve med en plettet straffeattest for at have medvirket.

Vilkårligheden i det danske retssystem er total. Den som begår det, som retten anser for at være en forbrydelse, han går fri, mens den som kigger på, skal have en betinget fængselsdom.

Jovan fik den 27. marts 2023 et påtalefrafald fra politiets anklagemyndighed, hvilket betyder at han ikke vil blive retsforfulgt i sagen:

Af en eller anden grund, så mener den samme anklagemyndighed at Flemming Blicher skal straffes. Anklagemyndigheden ville endda have byretsdommen skærpet, hvilket landsdommerne dog ikke efterkom, men i stedet stadfæstede de dommen fra Københavns Byret:

Det er vigtigt at Flemming ikke blev kendt skyldig i at tage billeder af retsprotokollen, da retten ikke fandt det bevist at han havde taget billeder, men at han medvirkede til at Jovan skrev i protokollen.

Ovenstående dom fra byretten blev d. 28. august 2023 stadfæstet af landsretten.

Flemming vil nu undersøge muligheden for at prøve dommen i højesteret, hvilket afhænger om han kan overbevise procesbevillingsnævnet om det principielt forkerte i, at anvende straffelovens § 263 i til at dømme ham.

Denne paragraf tilhører straffelovens Kapitel 27, som lyder overskriften “Freds- og æreskrænkelser”. Oversat til godt gammelt dansk så mener både Københavns Byret og Østre Landsret at det er helt korrekt at Flemming Blicher idømmes fængsel for at have freds- og æreskrænket Domstolsstyrelsens IT-system!

Tyg lige lidt på den: Flemming Blicher har krænket Domstolsstyrelsens IT-system og fået en betinget fængselsdom for det! Godt han ikke slog 15-17 millioner mink ihjel, lukkede 6000 arbejdspladser, lagde hundredevis af minkavleres livsværk i ruiner, og forhalede deres erstatninger i det uendelige; For tænk så hvad det kunne være blevet for en dom jeg ville have fået!?!

Se Flemming og Jovan kommentere sagen umiddelbart efter stadfæstelsen af dommen:

Også Peer Brændgaard kommenterer sagen i slutningen af denne video optaget d. 28. august foran Østre Landsret.

Se Peer Brændgaards artikel “Dom bekræfter hypotese om sammensværgelse i magtsystemet” ved at følge dette link.

Inden retssagen havde Flemming kontaktet de fleste af landets store dagblade, men ingen af dem valgte at dukke op til retssagen, og ingen af dem har indtil videre skrevet noget som helst om denne sag.

Nøjagtigt som da Frihedslisten stillede op til Folketingsvalg i alle landets 10 storkredse, sendte en pressemeddelelse ud til 1400 journalister og redaktører, men ingen af dem valgte at kontakte partiets formand, Flemming Blicher, i løbet af valgkampen. Du kan se pressemeddelelsen i dette blogoplæg. Der var en enkelt undtagelse nemlig Den Uafhængige, som ville have at jeg skulle deltage i en udsendelse, MEN FØRST EFTER AT VALGET VAR OVERSTÅET! Se link her til video-opdatering af valget set fra Frihedslistens synspunkt.

Der vil komme en dag hvor dagspressen ikke længere er i hænderne på netop den dybe stat, som Flemming Blicher har sat sig for at bekæmpe, og så vil der være mange røde ører på journalister og redaktører rundt om i landet.

Indtil den dag, så har journalisterne kronede dage, især de mange der arbejder for politikerne og myndighederne. Alene i Københavns Kommune er der over 100 journalister ansat, se link Københavns Kommune her, og link til mediet Journalista her!

I mellemtiden bliver der flere og flere som vågner op og påbegynder arbejdet med at af-korrumpere Danmark. Vil du hjælpe med dette arbejde, eller vil du lade andre redde landet fra forfald? – Du kan altid starte blødt med at støtte Flemming Blicher, ved at købe hans bog her!

3 Replies to “Flemmings afsluttende tale i retssag om Jovans retsprotokol”

  1. Tak for den gode beretning. Vigtigt at følge de her sager til dørs. Hvis der graves længe nok, så skak sandheden nok titte frem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *