Nu er det muligt at forudbestille “De 3 Fiktioner”!

De 4 forfattere til bogen “De 3 Fiktioner” melder klar til at tage imod forudbestillinger.

Takket være en gavmild sommerhusejer (🙏) blev det muligt for Connie Ringgaard, Jovan Tasevski, Michael Kastis og Flemming Blicher at sætte hinanden stævne under et arbejdsophold i Blåvand. Formålet er at sikre, at del 2 i “Illusionen om Danmark”-trilogien bliver så slagkraftig som overhovedet mulig.

Som afslutning på ugen lavede de 4 forfattere denne video med en opfordring til at forudbestille bogen, så udgifterne til korrektur, layout og bogtryk, dækkes. Det koster mere end 50.000 kr. at udgive bogen, og du kan hjælpe med til, at det sker. En forudbestilling sikrer dig et af de første eksemplarer af bogen, endda med alle 4 forfatteres signaturer.

Det koster 300 kr. inklusiv fragt (bogen kommer i handelen til 249 kr.)

Er du en af dem, der gerne vil give et ekstra stort bidrag samtidigt med, at du sikrer dig et unikt eksemplar, kan du betale 1.000 kr. og få en personlig hilsen fra alle 4 forfattere skrevet ind i bogen.

Og de, som gerne vil have et af de 10 første nummererede eksemplarer med personlige hilsner, kan for 2.000 kr. være med til at sikre en god del af omkostningerne til udgivelsen af bogen.

Overfør det aktuelle beløb via MobilePay eller kontooverførsel – eller kom forbi med kontanter på Frihedslistens kontor på Lyngbyvej 56A på Østerbro.

MobilePay: 53 89 13 07

Kontooverførsel: Reg. 7780 konto 0002022440

HUSK at skrive dit navn (det som skal påføres hilsenen fra forfatterne) samt et mobilnummer eller en e-mail-adresse, så posten kan finde dig🙂

Vi er meget taknemmelige for din støtte og glæder os til at sende bogen til dig, så snart den udkommer, hvilket vi forventer sker i november eller december måned🙏❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *